Matiqan, Prishtine

info@gep-poste.com

+383 45 666 510

Regjistro dërgesë të re duke u kyçur në sistemin tonë postar:

Rreth Nesh - GEP

Rreth nesh

“GEP” është ndërmarrje private e cila ju ofron konsumatorëve dërgesa të
shpejta, të sigurta dhe të besueshme në tërë rajonin e Kosovës. Me bazë në
Prishtine, GEP-i ofron spektër gjithëpërfshirës të shërbimeve korrierë për
ndërmarrje dhe individë, e cila është e dizajnuar të jetë efektive sa i përket
kostos për të gjithë. Shërbimi i dërgesave express ka një staf me përvojë i cili u
mundëson klientëve tanë qe t’i marrin dërgesat e tyre në mënyrë te shpejt dhe sigurt.

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet për transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

GEP statistikat

GEP si kompani në rritije me shërbim shumë të shpejtë dhe të sigurtë ka afer 50% të tregut shqipfolës. Më poshtë gjeni disa statistika të kompanisë tonë:

5000

Klientë

80000

Dërgesa në muaj

70

Mjete aktive

130

Punonjës

Pse GEP

Dergesa ne kohe

Të gjitha dërgesat të cilat dërgohen përmes postës tonë GEP, arrijnë me kohë dhe në qoftëse një dërgesë nuk arrinë atëhere shërbimi i postës është pa pagesë.

Support

Për çdo problematikë GEP është gjithmonë afër jush dhe ju qëndron afër deri në zgjidhjen e tyre.

Kosto e ulet

Për vetëm 2 EURO kudo në Kosove dhe 5 EURO kudo në Shqipëri, GEP ju prien postave tjera private sa i përket çmimeve dhe shërbimeve të saj

Kudo ne bote

Dërgo kudo në botë brenda 4-5 ditë me çmime shumë të volitshme.

Shpejt dhe sigurte

Dërgo brenda ditës me FLASH brenda 8 orëve për vetëm 3 EURO.

Oferta te ndryshme

GEP gjithmonë vjen me risi dhe oferta të reja, juve vetëm ju duhet të jeni të përditësuar.

Të rejat

Kontakti

Address
Matiqan
Prishtine

Email
info@gep-poste.com

Phone
+383 45 666 510