rr.Gjergj Fishta, Shkabaj, Obiliq

info@gep-poste.com | +383 45 666 510

Lajme

20 Gusht 2020

Z.Berat Rukiqi- Kryetari i odës ekonomike të Kosovës viziton kompaninë GEP - Postë e shpejtë

Falenderojmë kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, z.Berat Rukiqi për vizitën në kompaninë tonë dhe për ndihmën para dhe gjatë pandemisë, i cili ishte zëri ynë duke insistuar që të mos ndalet qarkullimi i zingjirit shpërndarës të pakove të shitjeve online.

Z.Berat Rukiqi njëherit n’a informoj për interesimin e vendit tonë dhe vendeve të rajonit për përkrahjen e shitjeve online duke e përfshirë në pakon e rimëkëmbjes ekonomike.

Faleminderit!