rr.Gjergj Fishta, Shkabaj, Obiliq

info@gep-poste.com | +383 45 666 510

Lajme

22 Shtator 2020

Lider në tregun postar kosovar

Posta GEP, lider i operatoreve te sherbimeve postare!
Falenderojme te gjithe klientet dhe bashkepunetoret tone per besimin e dhene!
Ne linkun me poshte gjeni pasqyren e pergjithshme te tregut te sherbimeve postare ne Republiken e Kosoves te publikuara nga ARKEP : https://rb.gy/pckrg2