rr.Gjergj Fishta, Shkabaj, Obiliq

info@gep-poste.com | +383 45 666 510

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet për transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

Icon03

Gjithë botën

Dërgesa kudo në botë brenda 4-5 ditëve me çmime shumë të volitshme.

Ju ofrojmë shpejtësi, saktësi dhe siguri për dërgesat tuaja ndërkombëtare dhe kombëtare.