rr.Gjergj Fishta, Shkabaj, Obiliq

info@gep-poste.com | +383 45 666 510

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet për transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

Icon04

Dërgesa të letrave, kartolinave, zarfeve

Dërgesa të vogla si kartolina, letra dhe zarfe për cdo eveniment.

Dërgo te më të dashurit tuaj me kosto të ulët dhe shërbim të shpejtë.