Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Regjistro dërgesë të re duke u kyçur në sistemin tonë postar:

Kalkulatori për dërgesa ndërkombëtare

Ky kalkulator shërben për kalkulimin e çmimit të dërgesave në Shqipëri dhe Maqedoni.

Pako standarde

(Nëse pakoja është brenda standardit, nuk ka kosto shtesë)

Vëllimi

<= 0.016m³

Pesha

< 15kg

LLOJI, PESHA DHE ÇMIMI


kg

VËLLIMI


cm
cm
cm

Udhëzime

1. Pakot me peshë 2.5kg deri 15kg do të tarifohen me një kosto të vogël shtesë nga kalkulatori.
2. Për të gjitha llojet e produkteve, përveç atyre teknologjike (laptop, kartela grafike etj.) dhe arit, llojin e produktit e zgjedhni Gjenerale.
3. Kalkulatori vlen për produktet e kategorisë Gjenerale. Për ato teknologjike dhe të arit, duhet të kontaktohet posta GEP për të marrë çmim të shërbimit postar.

Rreth Nesh - GEP

Rreth nesh

“GEP” është ndërmarrje private e cila ju ofron konsumatorëve dërgesa të
shpejta, të sigurta dhe të besueshme në tërë rajonin e Kosovës. Me bazë në
Prishtine, GEP-i ofron spektër gjithëpërfshirës të shërbimeve korrierë për
ndërmarrje dhe individë, e cila është e dizajnuar të jetë efektive sa i përket
kostos për të gjithë. Shërbimi i dërgesave express ka një staf me përvojë i cili u
mundëson klientëve tanë qe t’i marrin dërgesat e tyre në mënyrë te shpejt dhe sigurt.

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet për transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

GEP statistikat

GEP si kompani në rritije me shërbim shumë të shpejtë dhe të sigurtë ka afer 50% të tregut shqipfolës. Më poshtë gjeni disa statistika të kompanisë tonë:

15000

Klientë

90000

Dërgesa në muaj

71

Mjete aktive

130

Punonjës

Pse GEP

Dërgesa në kohë

Të gjitha dërgesat të cilat dërgohen përmes postës tonë GEP, arrijnë me kohë dhe në qoftëse një dërgesë nuk arrinë atëhere shërbimi i postës është pa pagesë.

Support

Për çdo problematikë GEP është gjithmonë afër jush dhe ju qëndron afër deri në zgjidhjen e tyre.Suporti ynë është aktiv nga ora 9:00 deri në ora 17:00 (E hëne - E shtune).

Kosto e ulët

Gjithmonë me oferta të reja dhe lehtësime për klientët tanë. Përfitoni çmime të lira dhe dërgesa të shpejta.

Dërgesa ndërkombëtare

Dërgo kudo në botë brenda 4-5 ditë me çmime shumë të volitshme.

Siguria e pakos suaj prioriteti ynë

E vetmja kompani postare në Kosovë e cila gjatë pranimit të dërgesave tuaja ju furnizon me një fletëdëshmi të pranim/dorëzimit të pakove.Kjo ofron siguri dhe garancion për pakot që transportohen me GEP.

Oferta të ndryshme

Tani më ka hapur edhe biznese të reja të cilat janë pjesë e familjes së GEP.
Dyqani.com - Platformë e shitjes online
Bold Production - Agjension për marketing, dizajn dhe zhvillim softuerik.
Me Veti- Food Delivery

Të rejat

Kontakti

Address
rr.Gjergj Fishta, Shkabaj
Obiliq

Email
info@gep-poste.com

Phone
+383 45 666 510