Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Lajme

Të gjitha njoftimet rreth ofertave të reja dhe shërbimeve tona i gjeni këtu:

11 Mars 2021

Tashmë janë hapur grupet nga Dyqani.com

Tanimë janë hapur grupet të cilat menaxhohen nga Dyqani.com, ku në këto grupe janë shumë biznese të cilat promovojnë produktet e tyre para një audience me mbi 1 MILION anëtare!

Bëhu pjesë e grupeve duke klikuar këtu: Më shumë


22 Shtator 2020

Lider në tregun postar kosovar

Posta GEP, lider i operatoreve te sherbimeve postare!
Falenderojme te gjithe klientet dhe bashkepunetoret tone per besimin e dhene!
Ne linkun me poshte gjeni pasqyren e pergjithshme te tregut te sherbimeve postare ne Republiken e Kosoves te publikuara nga ARKEP : https://rb.gy/pckrg2

Më shumë


20 Gusht 2020

Z.Berat Rukiqi- Kryetari i odës ekonomike të Kosovës viziton kompaninë GEP - Postë e shpejtë

Falenderojmë kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, z.Berat Rukiqi për vizitën në kompaninë tonë dhe për ndihmën para dhe gjatë pandemisë, i cili ishte zëri ynë duke insistuar që të mos ndalet qarkullimi i zingjirit shpërndarës të pakove të shitjeve online.

Z.Bera...

Më shumë


19 Gusht 2020

Me 1 shtator hapet grupi i Dyqanit në Facebook

Dyqani platformë e tregtisë online, bën hapin e parë në tregun shqip-folës me hapjen e grupit në Facebook ku anëtarë të këtij grupi do jenë biznese të ndryshme të koncentruar në tregtinë online në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Hapja zyrtare e grupit do të bëhet ...

Më shumë


3 Gusht 2020

4 ofertat e GEP

Jeni biznes i fokusuar ne online dhe deshironi te perfitoni sherbim cilesor.

Zgjedh njeren nga 4 ofertat tona per dergesat tuaja kudo ne territorin e Kosoves.

Shërbim i garantuar!

Kryejmë këto sherbime :

✔ Pako te vogla
✔ Letr...

Më shumë


1 Korrik 2020

Hapet pika e re te tregu-Fushë Kosovë

Per te qene sa me afer klienteve te saj dhe per lehtesimin e punes tuaj,

GEP ka vendosur per hapjen e pikes se re mu ne zemren e tregut te FUSHE KOSOVES.

Dorezimi i pakove per ju tashme eshte me i lehte, ku ju mund te dorezoni pakot tuaja ne piken tone ne treg dhe perf...

Më shumë