Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Lajme

22 Shtator 2020

Lider në tregun postar kosovar

Posta GEP, lider i operatoreve te sherbimeve postare!
Falenderojme te gjithe klientet dhe bashkepunetoret tone per besimin e dhene!
Ne linkun me poshte gjeni pasqyren e pergjithshme te tregut te sherbimeve postare ne Republiken e Kosoves te publikuara nga ARKEP : https://rb.gy/pckrg2