Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Rreth nesh

Rreth Nesh - GEP

Rreth nesh

“GEP” është ndërmarrje private e cila ju ofron konsumatorëve dërgesa të
shpejta, të sigurta dhe të besueshme në tërë rajonin e Kosovës. Me bazë në
Prishtine, GEP-i ofron spektër gjithëpërfshirës të shërbimeve korrierë për
ndërmarrje dhe individë, e cila është e dizajnuar të jetë efektive sa i përket
kostos për të gjithë. Shërbimi i dërgesave express ka një staf me përvojë i cili u
mundëson klientëve tanë qe t’i marrin dërgesat e tyre në mënyrë te shpejt dhe sigurt.

GEP statistikat

GEP si kompani në rritije me shërbim shumë të shpejtë dhe të sigurtë ka afer 50% të tregut shqipfolës. Më poshtë gjeni disa statistika të kompanisë tonë:

15000

Klientë

90000

Dërgesa në muaj

71

Mjete aktive

130

Punonjës