Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet për transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet për transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

Pse GEP

Dërgesa në kohë

Të gjitha dërgesat të cilat dërgohen përmes postës tonë GEP, arrijnë me kohë dhe në qoftëse një dërgesë nuk arrinë atëhere shërbimi i postës është pa pagesë.

Support

Për çdo problematikë GEP është gjithmonë afër jush dhe ju qëndron afër deri në zgjidhjen e tyre.Suporti ynë është aktiv nga ora 9:00 deri në ora 17:00 (E hëne - E shtune).

Kosto e ulët

Gjithmonë me oferta të reja dhe lehtësime për klientët tanë. Përfitoni çmime të lira dhe dërgesa të shpejta.

Dërgesa ndërkombëtare

Dërgo kudo në botë brenda 4-5 ditë me çmime shumë të volitshme.

Siguria e pakos suaj prioriteti ynë

E vetmja kompani postare në Kosovë e cila gjatë pranimit të dërgesave tuaja ju furnizon me një fletëdëshmi të pranim/dorëzimit të pakove.Kjo ofron siguri dhe garancion për pakot që transportohen me GEP.

Oferta të ndryshme

Tani më ka hapur edhe biznese të reja të cilat janë pjesë e familjes së GEP.
Dyqani.com - Platformë e shitjes online
Bold Production - Agjension për marketing, dizajn dhe zhvillim softuerik.
Me Veti- Food Delivery