Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet për transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

Icon01

Likuidime sipas dëshirës

Ne ofrojmë variacion të dorëzimit të likuidimeve te klientët tanë.

Ju mund të zgjedhni se si dëshironi të i pranoni ato duke ju ofruar barazim ditor, barazim dy herë në javë dhe barazim një herë në javë .