Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet për transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

Icon02

Dërgesa brenda 24 orëve

Dërgo në Kosovë brenda 24 orëve.

Tash me oferta të reja, ofrojmë një variacion çmimesh për dërgesat tuaja. Secila dërgesë në GEP trajtohet në mënyrë të veçantë me kujdes dhe dorëzohet me saktësi dhe shpejtësi, Kjo e bën postën tonë një lider në tregun shqip-folës.